Момчета, къде да отида да ми регулират фаровете на 159-ката?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Реглаж на фарове
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеЗа 15 лева - с лазерно насочване:http://www.dunevmotorsport-r21.com/r...ane-na-farove/.Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008
Comment
-
-
Разбира се, че не е критика към теб.Напротив - благодарен съм ти за отговора.Просто споделих впечатления.Приемчика можеше да ми каже да дойда на другия ден.Яд ме е, че такива дребни неща могат да костват на човек време, нерви и пари.Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008
Comment
-
То па една философия и професионализъм трябват,за да си настроиш фаровете.Аз на всички мои коли съм си ги настройвал сам,на тъмно,на равно,срещу стена...............има си схеми в нета,в зависимост от процентите на наклоненост на фаровете,на колко см. от земята да ги направиш !!!!!!!!!!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТо па една философия и професионализъм трябват,за да си настроиш фаровете.Аз на всички мои коли съм си ги настройвал сам,на тъмно,на равно,срещу стена...............има си схеми в нета,в зависимост от процентите на наклоненост на фаровете,на колко см. от земята да ги направиш !!!!!!!!!!A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТо па една философия и професионализъм трябват,за да си настроиш фаровете.Аз на всички мои коли съм си ги настройвал сам,на тъмно,на равно,срещу стена...............има си схеми в нета,в зависимост от процентите на наклоненост на фаровете,на колко см. от земята да ги направиш !!!!!!!!!!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТо па една философия и професионализъм трябват,за да си настроиш фаровете.Аз на всички мои коли съм си ги настройвал сам,на тъмно,на равно,срещу стена...............има си схеми в нета,в зависимост от процентите на наклоненост на фаровете,на колко см. от земята да ги направиш !!!!!!!!!!Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТо па една философия и професионализъм трябват,за да си настроиш фаровете.Аз на всички мои коли съм си ги настройвал сам,на тъмно,на равно,срещу стена...............има си схеми в нета,в зависимост от процентите на наклоненост на фаровете,на колко см. от земята да ги направиш !!!!!!!!!!)))))
---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:30 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЯ не се занасяй. Друго си е "лазерното настройване" (само как звучи!) - Бай Лазар на три ракии....Last edited by Кайо; d.m.y г., 00:43.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение...
Има и кайово настройване,на седем масики.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеТогава няма да е "настройване", а ще е "разтройване"...
)))
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
Comment